Koristimo kolačiće kako bismo korisnicima olakšali korištenje naše web stranice. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje preferencijalnih, statističkih i marketinških kolačića za nas i naše partnere. Funkcionalni kolačići koriste se za održavanje funkcionalnosti web stranice tijekom cijelog razdoblja pregledavanja web stranice. Detaljne informacije i postavke kolačića možete pronaći ovdje.

Introduction » ArtResin ® » ResinTint boje epoksidne smole Neon - 4 kom


        

ResinTint boje epoksidne smole Neon - 4 kom

ResinTint boje epoksidne smole Neon - 4 kom

 

novi


0x
Product no.: RTNE4
Proizvođač: ArtResin
naša cijena without Tax : 15.49 € (116.72 Kn)
naša cijena including Tax (20 %):
18.59 € (140.07 Kn)
Watchdog:
Watchdog

into the basket:
  ks  

ArtResin ResinTint boje epoksidne smole Neon - 4 kom

Živahne nijanse boja za vaše kreacije od smole
Sanjate li o najsvjetlijim i najizražajnijim bojama za svoje radove od smole?

Ne tražite dalje od ResinTinta. Od metalik boja do neonskih i jednobojnih boja, ResinTint ima sve što vam je potrebno da poboljšate ljepotu svojih umjetničkih projekata od smole.

ResinTint Vibrant Dyes i pigmenti idealni su za izradu geoda od smole, nakita, Petrijeve umjetnosti, riječnih ploča, oceanske umjetnosti, prostirki u boji, smole i mnogih drugih predmeta za uređenje doma od epoksidne smole. ResinTint boje dizajnirane su da savršeno rade s ArtResinom, našom visokokvalitetnom, kristalno čistom i netoksičnom epoksidnom smolom i učvršćivačem.

Nijanse su dostupne u neonsko ružičastoj, neonsko narančastoj, neonsko žutoj i neonsko zelenoj boji za bogato zasićene nijanse koje možete miješati s našim bijelim, neonskim i metalik bojama za stvaranje vlastitih mješavina boja i boja. Što god vam je potrebno za početak vaših kreacija na bazi epoksidne smole, mi ćemo vas pokriti!

Pregledajte našu internetsku trgovinu kako biste pronašli smolaste boje i pigmente epoksidne smole koji najbolje odgovaraju vašim kreativnim idejama. Tražite malo sjaja ili fluorescentnog sjaja? Treba li vašem radu od smole lagan, proziran učinak ili bogat, neproziran završni sloj? Pogledajte našu ponudu ArtResin proizvoda i nadahnite se.

Stvorite zapanjujuće efekte s bojama od epoksidne smole
Tehnologije ArtResin i ResinTint olakšavaju kreativnost s epoksidnom smolom. Naše boje ResinTint dolaze u bočicama koje se lako stiskaju i koje vam omogućuju kontrolu kapljica. Dodajte nekoliko kapi za čisti učinak ili još nekoliko kapi za dublji izgled. U svakom slučaju, svaki put dobivate pravu količinu boje i savršene nijanse i tonove.
ResinTint boje su na bazi pigmenta i visoke su koncentracije, tako da je potrebno vrlo malo. Ne treba vam puno za impresivan rezultat, što čini ResinTint pristupačnom, dugotrajnom opcijom koja je odlična za projekte bojanja i akrilne boje.
Kao i ArtResin, ResinTint je netoksičan, nezapaljiv, siguran za kućnu upotrebu i u skladu je s ASTM D-4236. Sve to znači da se možete sigurno usredotočiti na svoj kreativni rad.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Najprodavaniji

Akrilne boje REMBRANDT - osnovni set 10x40 ml

naša cijena 53.99 € (406.79 Kn)
Besplatna dostava
vrhunski proizvod
naša cijena 30.29 € (228.22 Kn)
vrhunski proizvod

Chameleon Super Set od 30 flomastera u boji

naša cijena 129.00 € (971.95 Kn)
novi
vrhunski proizvod

ArtCreation Elements brush set for oil/acrylic/gouache, hog bristle

naša cijena 4.04 € (30.45 Kn)
vrhunski proizvod
discount 10 %

Created by the system www.fast-webshop.com

ZGY1M2Y
Watchdog
Watch DOG


Inform via email when change of:


       when the price is lower than

        when the product is on stock


Fill in your emaill: