Koristimo kolačiće kako bismo korisnicima olakšali korištenje naše web stranice. Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje preferencijalnih, statističkih i marketinških kolačića za nas i naše partnere. Funkcionalni kolačići koriste se za održavanje funkcionalnosti web stranice tijekom cijelog razdoblja pregledavanja web stranice. Detaljne informacije i postavke kolačića možete pronaći ovdje.

Introduction » ArtResin ® » ArtResin Epoksidna smola - Combo Pack


        

ArtResin Epoksidna smola - Combo Pack

ArtResin Epoksidna smola - Combo Pack

 

novi


0x
Product no.: AR32SCP
Proizvođač: ArtResin
naša cijena without Tax : 93.33 € (703.16 Kn)
naša cijena including Tax (20 %):
111.99 € (843.79 Kn)
Watchdog:
Watchdog

into the basket:
  ks  

ArtResin Epoksidna smola - Combo Pack

Set uključuje:
- 1 x set smole i učvršćivača (2 x 0,47 l)
- 1 x umjetnički toplinski pištolj
- 5 x smolasta lopatica za višekratnu upotrebu
- 5 x pari jednokratnih rukavica
- 1 x štapić za miješanje smole za višekratnu upotrebu

ArtResin je dvokomponentna epoksidna smola s jednostavnim omjerom miješanja 1:1 po volumenu. Njegova jedinstvena formulacija znači da se smola sama izravnava kako bi stvorila savršeno ravnu, izuzetno sjajnu površinu bez ikakvih površinskih nedostataka (ponekad poznatih kao crvenilo) ili zarobljenog zraka. Ako se pojave mjehurići zraka, obično je dovoljno lagano puhati preko dijela da ih uklonite.

Nakon što se stvrdne, ArtResin daje super prozirnu, polufleksibilnu smolu za umjetni premaz koja se neće skupiti, iskriviti ili požutjeti tijekom vremena.
ArtResin koristi jednostavan omjer miješanja 1:1 prema volumenu. Pomiješajte onoliko smole koliko vam je potrebno tako da izmjerite jednake dijelove smole i učvršćivača, a zatim ih pažljivo i temeljito miješajte nekoliko minuta. Nakon što se pomiješa, ArtResin se može preliti preko mnogih vrsta umjetničkih djela, fotografija, naljepnica, bedževa i više.

Dizajniran od strane umjetnika za umjetnike, ArtResin je uvijek bio prioritet broj jedan kako bi se osiguralo da ArtResin izgleda jednako dobro godinama kasnije kao što je izgledao kada je prvi put izliven. Kako bi to postigao, ArtResin koristi jedinstvenu HALS tehnologiju, koja je iznimno učinkovit svjetlosni stabilizator koji omogućuje ArtResinu da počne biti bistar i ostane bistar što je duže moguće.

Jedinstveno, ArtResin je certificirana "netoksična" umjetnička smola kada se koristi prema uputama. Zadovoljava ASTM D4236, što je američki certifikat koji znači da je siguran za kućnu upotrebu. Ne sadrži otapala, ne proizvodi hlapljive organske tvari ili pare i nije zapaljiv. Iako ArtResin nije otrovan, uvijek biste trebali slijediti zdravorazumske sigurnosne mjere; nosite rukavice i radite u dobro prozračenom prostoru.

ArtResin čini da stvari izgledaju fantastično. Savršena, super sjajna završna obrada može preobraziti akvarele, ulja, kombinirane medije, fotografije, dječja umjetnička djela, zapravo gotovo svaki kreativni projekt, na uzbudljive nove načine. Kada počnete eksperimentirati s ArtResinom na svojim umjetničkim djelima ili zanatskim projektima, jedino ograničenje je vaša mašta, a ako ste profesionalni umjetnik ili se bavite tiskanjem umjetnina, vidjet ćete da ArtResin Art Clear Epoxy može uvelike povećati vrijednost tvoj posao.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Najprodavaniji

Akvarel boje Van Gogh - set 24 kaleža - plastika

naša cijena 45.89 € (345.76 Kn)
Besplatna dostava
vrhunski proizvod

ArtCreation Elements brush set for oil/acrylic/gouache, hog bristle

naša cijena 10.61 € (79.95 Kn)
vrhunski proizvod
discount 10 %

Set akrilnih boja Rembrandt Professional 15x40ml

naša cijena 259.90 € (1,958.22 Kn)
Besplatna dostava
vrhunski proizvod

Set akril boja Royal & Langnickel - 12 x 12 ml

naša cijena 9.59 € (72.26 Kn)
vrhunski proizvod

Created by the system www.fast-webshop.com

ZGE4N
Watchdog
Watch DOG


Inform via email when change of:


       when the price is lower than

        when the product is on stock


Fill in your emaill: